Despre noi

LetWords e un proiect simplu care funcționează după regulile de bază ale comunicării. În dezvoltarea sa, ne dorim să devină la un  moment dat o platformă complexă care să asigure interfața între proiecte complexe și publicurile țintă. Până atunci însă, pentru că ne adresăm companiilor mici și mijlocii cu nevoi prioritare în ceea ce privește conținutul web, identitatea de companie și comunicarea acestora către clienți și prospecți, LetWords reprezintă mâna dreaptă a managerilor în ceea ce privește activitățile de comunicare și PR.

whoCui ne adresăm?

  • companiilor mici și mijlocii din industrii precum: imobiliare, logistică, FMCG, energie, organizatori de evenimente, producție, tehnologie
  • antreprenorilor
  • organizatorilor de evenimente
  • fundații și ONG-uri

Parteneriate

Ne dorim parteneriate și colaborări pentru proiecte de voluntariat, Responsabilitate Socială, educație și cultură, mai ales pentru acelea care au legătură cu societatea civilă din Sibiu. Credem că Sibiul, așa cum este el acum sune povestea de succes a unui oraș care a renăscut din propriul praf începând cu 2007 dar că întotdeauna este loc de mai bine. Pentru că o țară întreagă se referă la Sibiu ca la o destinație de dorit pentru călătorii sau reședință și pentru că acest oraș ne-a devenit casă nu cu foarte mult timp în urmă, ne dorim să contribuim la această poveste și s-o ducem mai departe.

to giveCe oferim

Tot ce ne stă în putință astfel încât vorbele să nu rămână doar vorbe. Disponibilitate de timp, creativitate, resurse profesionale de promovare, seriozitate și nu în ultimul rând, bun simț.

Ce ne dorim în schimb

Satisfacția că facem parte din viața unui oraș de care suntem mândri nu doar când e vară, nu doar când e vacanță ci în fiecare zi. Și mulți prieteni și proiecte care să ne  garanteze că echilibrul câștigat în anii de experiență pot deveni o adevărată filosofie de viață pe care să o împărtășim de câte ori vom avea ocazia.

stripe6

Dacă doriți să ne scrieți un mesaj, o părere sau să ne adresați o întrebare, vă invităm să utilizați atât formularul de mai jos cât și datele de contact publicate pe site.

Cu drag,

Echipa LetWords